Vi använder cookies! Om du tycker det är ok, klickar du bara på "Acceptera alla". Du kan såklart välja vilken typ av cookies du vill ha genom att klicka på "Inställningar"
Tillbaka

Cigge store

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördagar 10-17
Söndagar 12-16

Kontakta butiken
E-postHemsida
Sociala medier
FacebookInstagram

E-cigg och snus

Vi är stolta att presentera vår nya e-ciggbutik mitt i hjärtat av Karlstad! I galleria Duvan hittar du ett brett utbud av produkter för både snus- och e-cigaretter-entusiaster. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av snus, e-cigg, vape, e-vätska och allt runt detta!

Vi är specialiserade på snus & och erbjuder produkter från de största varumärkena. Oavsett om du föredrar Ettan, Velo, Loop, XQS eller något annat varumärke, har vi alltid färskt snus tillgängligt. Vi vet hur viktigt det är med kvalitet, och därför ser vi till att vårt sortiment alltid är uppdaterat och fräscht.

För dig som vejpar har vi även ett brett utbud av e-cigg, e-juice och e-vätska. Vi erbjuder också tillbehör och reservdelar till e-cigaretter, coils, DIY produkter och allt däremellan från varumärken som Oxva, Vaporesso, Norse, Dinner Lady, IVG och Aroma King. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom området finns det något för alla.

Vi strävar efter att erbjuda produkter till låga priser, så att du kan njuta av ditt snus eller e-cigaretter till överkomliga kostnader. Kvalitet behöver inte vara dyrt, och vi vill se till att du får valuta för pengarna.

Välkommen in!