Vi använder cookies! Om du tycker det är ok, klickar du bara på "Acceptera alla". Du kan såklart välja vilken typ av cookies du vill ha genom att klicka på "Inställningar"

Vill du slå dig ner på Karlstads mysigaste samlingsplats?

I Galleria Duvan växer det fram en unik galleria som kombineras med både butiker, kontor och verksamheter. Vi är övertygade om att denna blandning är de bästa ingredienserna för en driven och framgångsrik samlingsplats - som dessutom är nära till allt!

Nära till allt

Vår galleria ligger placerad i hjärtat av Karlstad, vilket innebär närhet till allt. Galleria Duvan ligger bokstavligt talat endast ett stenkast från Karlstads centralstation och du kan enkelt ta dig hit med tåg, bil eller kommunal trafik - bekvämt för både kunder och personal!

En stabil hyresvärd

Vi förstår vikten av en pålitlig hyresvärd för att skapa en gynnsam miljö för företag att blomstra. Med vår strävan efter att skapa långsiktiga partnerskap, kan du vara säker på att din verksamhet kommer att ha den support den behöver för att växa och lyckas. Läs mer om Stadsrum Fastigheter

Anpassningsbara lokaker

Vi erbjuder lokaler som kan anpassas efter dina behov. Vi förstår att varje företag har unika krav och visioner för sin verksamhet. Därför erbjuder vi flexibla och anpassningsbara lokaler som gör det möjligt för dig att skapa den perfekta miljön för din verksamhet!

Är du intresserad av att veta mer? 

Kontakta håkan.petersson@stadsrumfastigheter.se